Szeretettel köszöntelek a Mikroszkóp klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz az érdekfeszítő tartalmakhoz. Sőt, te magad is színesebbé teheted a klubot: írhatsz blogot, hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz képeket - csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Mikroszkóp klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Mikroszkóp klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz az érdekfeszítő tartalmakhoz. Sőt, te magad is színesebbé teheted a klubot: írhatsz blogot, hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz képeket - csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Mikroszkóp klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Mikroszkóp klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz az érdekfeszítő tartalmakhoz. Sőt, te magad is színesebbé teheted a klubot: írhatsz blogot, hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz képeket - csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Mikroszkóp klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Mikroszkóp klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz az érdekfeszítő tartalmakhoz. Sőt, te magad is színesebbé teheted a klubot: írhatsz blogot, hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz képeket - csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Mikroszkóp klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A nanotechnológia, vagyis az anyag módosítása az atomok szintjén az élelmiszeriparban is újdonságokat hoz: többek közt sósabb ízű só, kevésbé hizlaló zsír, finomabb édesség előállításával és a hétköznapi termékek tápértékének növelésével kecsegtet. A nanoélelmiszer-kiegészítők még a globális alultápláltság ellen folytatott harcban is szerepet kaphatnak.
Ami azt illeti, a kutatók már évek óta változtatják az élelmiszerek nanoszerkezetét, például emulgeáló szereket adnak a jégkrémekhez, hogy javítsák azok állagát.
Az igazi nanoélelmiszerek azonban a nanoszerkezetek és a nanorészecskék megtervezett változtatásával készülnek majd a jövőben. Az olyan technikák létrejötte, amilyen például az atomi erő mikroszkópia, láthatóvá tették a nanovilágot. Így a kutatók megfigyelhetik a parányi szerkezeteket, amelyeken dolgoznak, megérthetik a viselkedésüket és ésszerűbb, tudatosabb módon hajthatnak végre változtatásokat rajtuk.
|
|
|
Brain Anna írta 1 napja a(z) izmok fórumtémában:
Egy nap azon tűnődtem, hogyan javíthatnám a...
Sikiro Marse új fórumtémát indított: izmok
pulibety enilink 1 napja új blogbejegyzést írt: Effortless Kitchen Efficiency With Advanced Fruit Peelers & Slicers
zsombi tech írta 2 napja a(z) További részletek fórumtémában:
wow én is néztem ezt a kurzust kriptoakadémián, de még ...
zsombi tech írta 2 napja a(z) További részletek fórumtémában:
wow ez tök érdekes
Dime siuss írta 2 napja a(z) Hol találhat őszinte bónuszértékeléseket? fórumtémában:
Tudok ajánlani egy igazán hasznos információs...
Cali pso új fórumtémát indított: Hol találhat őszinte bónuszértékeléseket?
bipixov bipixov567 írta 3 napja a(z) Melyik online kaszinót érdemes kipróbálni? fórumtémában:
Érdemes olyan online kaszinót választani, amely megbízható, ...
bipixov bipixov567 írta 3 napja a(z) Melyik online kaszinót érdemes kipróbálni? fórumtémában:
Üdv mindenkinek!
Freide Piter új fórumtémát indított: Egy kis változás, ami jobb kedvre derít
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó bejegyzések:
Magyar sikertörténet a 3D mikroszkóp területén
Kompakt elektronmikroszkóp
Újdonság! - Mobilra szerelhető mikroszkóp
Élőállatokba lát a multifoton-mikroszkóp